You are here: Home » Accessoires » iPhone 6 covers en hoesjes

iPhone 6 covers en hoesjes

geschreven door Constance

Ben je al in het gelukkige bezit van de nieuwe iPhone 6 of iPhone 6 Plus? Dan wil je natuurlijk je kostbare kleinood goed beschermen dmv. speciale iPhone 6 covers of hoesjes!

iphone 6 bookcase coverBij Hoesjes.nl kan je terecht voor verschillende soorten covers en hoesjes voor zowel de iPhone 6 als de iPhone 6 Plus. Zelf ben ik een fan van een flipcover/bookcase waarin je tegelijkertijd ook je bankpasjes in kan opbergen en deze ook als standaard kan gebruiken. Testman vindt daarin tegen een backcase cover al meer dan genoeg omdat die gemakkelijker in zijn broekzak past.

armstrap iphone 6 backcase iphone 6Bij Hoesjes.nl kan je terecht voor beide type covers en dat niet alleen, want er zijn verder nog speciale armstraps (geschikt voor iedereen die sport met zijn of haar iPhone 6 en 6 Plus) en ook verschillende kleuren bumpers die je iPhone 6 en 6 Plus beschermen tegen stoten en valpartijen.

iphone 6 bumper

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com