You are here: Home » Beauty » AVEDA introduceert Shampure Composition serie

AVEDA introduceert Shampure Composition serie

geschreven door Constance

Aveda introduceert de nieuwe kalmerende Shampure Composition en dit is een natuurlijke olie die lichaam en geest in balans te brengt, samen met de kracht van 25 pure bloemen- en planten essences. De rijke aromatische olie van Shampure (voor gebruik in bad en op de (hoofd)huid) heeft een heerlijk kalmerend effect. Verder helpt de organische zonnebloemolie om de huid diep te voeden en een vochtbarrière te creëren voor de huid.

aveda fles

Het iconische Shampure aroma werd in 1989 gecreëerd in de Aveda Botanische Laboratoria. Sindsdien is het een van de meest geliefde en herkenbare aroma’s van Aveda geworden. Het Shampure aroma bestaat uit een mix van 25 pure bloemen- en planten essences, waaronder gecertificeerde handgeplukte organische lavendel uit Bulgarije en organische ylang ylang uit Madagaskar.

Er zijn zoveel fantastische manieren om je huid en ‘well-being’ onder te dompelen in luxe met de nieuwe Shampure Composition. Hierbij onze favorieten:

· Voeg een paar druppels toe aan je badwater voor de ultieme aromatische ervaring
· Breng aan op een vochtige huid net na het douchen om je huid te beschermen tegen uitdroging
· Masseer zachtjes in op de hoofdhuid om deze te voeden voordat je je haar wast
· Of gebruik de olie om te masseren voor een ultieme relaxervaring.

shampure

De Aveda Shampure Composition zit in een 50 ml recyclebaar glazen flesje en het karton is gemaakt van 90% recyclebaar PCR materiaal en het SHAMPURE asoortiment bestaat verder nog uit een shampoo, conditioner, body lotion en een hand & body wash. Tijdens Breast Cancer Month aanstaande oktober 2014 wordt het Shampure aroma tevens gebruikt in de Limited Edition BCA Hand Relief crème. Deze handcrème is de gehele maand oktober verkrijgbaar bij de Aveda salons en spa’s.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?