You are here: Home » Accessoires » Nokia Treasure Tag vindt je sleutels terug

Nokia Treasure Tag vindt je sleutels terug

geschreven door Constance

In mijn review van afgelopen zondag heb je al kunnen lezen dat de Lumia 930 geschikt is voor het koppelen met de Nokia Treasure Tag. Maar wat is de Nokia Treasure Tag nu precies?

nokia-treasure-tag

Je hangt de Treasure Tag aan, bijv., je sleutelbos en via Bluetooth is de Tag gekoppeld aan de Treasure Tag app op je Lumia telefoon. En als je nu je sleutels kwijtraakt, kun je in de app zien waar de Bluetooth connectie is verbroken, vervolgens wordt deze locatie getoond op een kaart, zodat je precies weet waar je jouw eigendommen kunt terugvinden. Maar ook voor iedereen die niet meer weer waar hij of zij zijn telefoon heeft gelaten helpt de Treasure Tag. Je drukt op de knop van de Treasure Tag en je telefoon maakt geluid, je volgt dit en voilà je hebt je telefoon terug.

Nokia-Treasure-Tag

De Nokia Treasure Tag is er in verschillende kleuren en heeft een handige siliconen band, waarmee de tag aan verschillende eigendommen kan worden bevestigd. De batterij in de Tag gaat tot zes maanden mee. De Tag werkt het best met de nieuwste Lumia Black software. Naast de standaard Treasure Tag (WS-2) is er ook een kleinere variant; de Mini Treasure Tag (WS-10).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com