You are here: Home » Beauty gadgets » Philips MoistureProtect haardroger en stijltang

Philips MoistureProtect haardroger en stijltang

geschreven door Constance

Philips heeft de MoistureProtect serie van haarverzorgingsproducten uitgebreid met een stijltang en de serie bestaat nu uit de Philips MoistureProtect haardroger en de Philips MoistureProtect stijltang die allebei zijn ontworpen om de natuurlijke vochtbalans van je haar in stand te houden.

styler

De Philips MoistureProtect stijltang (met keramische platen) zorgt voor een stijl resultaat zonder dat de vochtbalans van het haar wordt aangetast. De innovatieve Philips MoistureProtect Sensor meet de warmte van het haar, zodat de natuurlijke vochtbalans van je haar behouden blijft.. Wanneer dat nodig is, geeft de sensor een seintje aan de stijltang om binnen drie seconden de temperatuurinstelling automatisch met 30°C aan te passen. Dat zorgt voor een gezonde, gladde haarstijl.

philips fohn

De Philips MoistureProtect haardroger is ontworpen om vrouwen een geweldig resultaat te bieden, terwijl de vochtbalans van het haar tijdens het stylen wordt behouden. De temperatuur van het haar wordt actief gemeten met de slimme infrarode Philips MoistureProtect Sensor in de haardroger, zodat de temperatuur automatisch wordt gereduceerd zodra het haar te warm wordt. Zo wordt het haar beschermd en wordt de vochtbalans in stand gehouden, zonder dat dit ten koste gaat van het resultaat.

De Philips MoistureProtect haardroger en stijltang hebben beiden een ionenconditioner voor een nog gladder resultaat zonder kroes of pluis.  De Sensor Indicators op de haardroger en stijltang geven aan of de Philips MoistureProtect Sensor aan staat. De Philips ThermoProtect-functie in de haardroger zorgt voor een optimale temperatuurinstelling. En door de temperatuurknop op de stijltang kan de juiste instelling voor elk haartype worden gekozen.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ixsYqGiOJZY[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?