You are here: Home » Accessoires » Philips Sonicare mondverzorging in roze

Philips Sonicare mondverzorging in roze

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik al een aantal jaren de Philips Sonicare DiamondClean elektrische tandenborstel en de Sonicare AirFloss gebruik. Testman en ik hebben de witte versie van beide apparaten. (De test kan je hier nalezen.)

Sonicare Airfloss pink

En na de Sonicare DiamondClean ‘Black Edition’ is het nu tijd voor de roze versie van deze tandenborstel, evenals een roze Airfloss en roze HealthyWhite elektrische tandenborstel.

De Sonicare DiamondClean maakt 31.000 poetsbewegingen per minuut en verwijdert hij tot 7 keer meer tandplak tussen de tanden dan een handtandenborstel en zorgt hiermee voor natuurlijk wittere tanden. En zitten er 5 verschillende poetsstanden op alle DiamondClean modellen. Ook de roze versie heeft het bijzondere oplaadglas evenals de USB travelcase.

Sonicare DiamondClean toothbrush pink

De Sonicare AirFloss zorgt ervoor dat ook tussen je tanden en kiezen tandplak verwijdert wordt doordat er een combinatie van lucht en waterdruppeltjes tussen alle tanden en kiezen ‘gespoten’ wordt.

De  Sonicare HealthyWhite is elektrische tandenborstel waarmee je, in de speciale Clean & White poetsstand, wel 90% van alle verkleuringen op je tanden en kiezen verwijdert.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com