You are here: Home » Gadget nieuws » Test; Nieuwe Samsung GALAXY Tab S

Test; Nieuwe Samsung GALAXY Tab S

geschreven door Constance

Afgelopen donderdag heeft Testman, namens ladygadgets.blogo.nl (ik zat zelf in Shanghai) het testexemplaar van nieuwe Samsung GALAXY Tab S in ontvangst genomen. Ik mag dit nieuwe Samsung model t/m eind augustus as. testen (daarna moet ie terug naar Samsung). De aankomende tijd wordt de nieuwe Samsung GALAXY Tab S mijn nieuwe metgezel en kan je binnenkort mijn review lezen.

galaxy TabS

De GALAXY Tab S ligt sinds afgelopen vrijdag in de winkel en de grootste vernieuwing is de  beeldkwaliteit van het scherm, want door het Super AMOLED display van de GALAXY Tab S zijn de kleuren en beelden extreem scherp en dat is ideaal voor iedereen die graag naar films of series kijkt. En ook in de felle zon, blijft het scherm goed te lezen, en daardoor kan je op het strand, bij het zwembad of in je eigen tuin gewoon je Tab S blijven gebruiken.

Het slanke en lichte design zorgt voor groot gebruiksgemak, wat wordt versterkt door de functies op de Tab S en door de Ultra-Power Saving Mode kan je uren achtereen je tablet gebruiken zonder dat je deze hoeft op te laden. Je surft op internet, werkt in Hancom Office, hebt Facebook openstaan en downloadt een video zonder dat je ook maar één scherm hoeft te sluiten. En als je smartphone (momenteel alleen nog mogelijk bij de GALAXY S5) in de buurt ligt, pleeg en ontvang je telefoontjes op de Tab S.

Gebruiken je kinderen regelmatig je Tab S? Dan zet je hem gewoon in Kids Mode en dan krijgt je Tab S een eigen interface en ook leuke en leerzame kinderapps.

Ook is de Tab S eenvoudig uit te breiden met accessoires als Book Cover en Simple Cover. Het Book Cover Keyboard is een ergonomisch en ultraslank toetsenbord.

De GALAXY Tab S komt in twee modellen: 10,5 inch en 8,4 inch. Ze zijn allebei 6,6 mm dun en wegen respectievelijk 465 gram en 294 gram. Het 8,4-model heeft Wi-Fi en 16 GB intern geheugen (uit te breiden met MicroSD tot 128 GB). De Tab S 10,5 komt met alleen Wi-Fi of in een Wi-Fi en 4G-variant met 16 GB intern geheugen (uit te breiden met MicroSD tot 128 GB). Beide zijn er in de kleuren Titanium Bronze en Dazzling White.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com