You are here: Home » Eten & koken » Simply Spices, pure en natuurlijke kruiden

Simply Spices, pure en natuurlijke kruiden

geschreven door Constance

Vorige week heb ik tijdens Taste of Amsterdam kennis gemaakt met Simply Spices. En Simply Spices is bedacht door een aantal enthousiaste mensen die allemaal iets met eten hebben; de een was ooit slager, de ander diëtist of kok.
simply spices
Om deze reden heeft Simply Spices de eerste, superschone en goed bewaakte allergeenvrije mengerij in Europa gebouwd. In deze mengerij komen alleen grondstoffen binnen, die door een zeer streng selectie- en auditproces  zijn gegaan. Allergenen komen de mengerij niet in, en dit geldt ook voor producten waar kruisbesmetting “mogelijk” zou kunnen zijn.

Alle kruiden en specerijen van Simply Spices smaken zoals het hoort, zonder ‘enge’ toevoegingen van allerlei zaken die helemaal niet in een potje horen te zitten. En aangezien de makers van Simply Spices ook lekkerbekken zijn weten ze precies waar Abraham de mosterd (de kruiden) haalt, zoals bij de meest aromatische nootmuskaat en de lekkerste kaneelschors. Maar ook moeten de leveranciers schoon werken zodat iedereen, ook met een voedselallergie, kunnen genieten van Simply Spices. (Er zijn meer dan 20 verschillende smaken.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com