You are here: Home » Shoppen » Test update; Op controle bij NewFysic

Test update; Op controle bij NewFysic

geschreven door Constance

Vanmorgen was het weer zover, mijn weegmoment bij NewFysic. Nu had ik de afgelopen week heel veel etentjes (diners en lunches) buiten de deur gehad en dan is het altijd wat onhandig om je aan de boodschappenlijst van NewFysic te houden.

newfysic

Gelukkig had ik ook de No Regret tabletten meegekregen en die heb ik dan ook 2x deze week, voor een uitgebreid diner (zonder dessert) genomen.

Voor de rest ben ik regelmatig op pad gegaan met de NewFysic crackers en natuurlijk kom je met een salade al een heel eind.

Vorige week was mijn vetpercentage iets omhoog gegaan (dat is niet abnormaal), dus vond ik het wel spannend hoe het er nu voor stond. Maar deze week was ik niet alleen afgevallen, ook mijn vetpercentage is weer aan het dalen!

tanita

De aankomende 2 weken gaan echt een uitdaging worden want ik mag morgen weer aan het werk als stewardess, dus gaan tijdsverschillen en het feit dat ik ’s nachts moet werken een rol spelen. En ik vlieg morgen voor een aantal dagen naar Aruba en Bonaire dus ook hier liggen de ‘gevaren’ van zomerse cocktails en andere lekkernijen op de loer. En ook kan ik, door allerlei omstandigheden, pas op 3 april weer voor controle komen.

Ik ben heel benieuwd en mijn missie is dan ook, proberen toch nog wat kilo’s kwijt te raken maar het allerbelangrijkste is om mijn huidige gewicht en vetpercentage stabiel te houden, maw. niks aan te komen.

Maar ik ga op pad met mijn crackers, beschuiten en supplementen en over 2 weken lezen jullie het vervolg.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com