You are here: Home » Eten & koken » Saeco lanceert 2 nieuwe espressomachines

Saeco lanceert 2 nieuwe espressomachines

geschreven door Constance
Saeco gran baristo

Saeco, bekend van haar volautomatische espressomachines, lanceert 2 nieuwe apparaten; de Saeco GranBaristo.

Saeco gran baristoDoor de revolutionaire VariPresso-kamer kan onder hoge en lage druk koffie worden gezet. Dit maakt het mogelijk om naast alle Italiaanse koffiespecialiteiten (onder hoge druk van minimaal 9 bar), ook de typische ‘Nederlandse’ koffie te maken zoals de zogenaamde Americano en de authentieke café au lait. Met de GranBaristo kan je van nog meer koffievariëteiten genieten, en alle smaken zijn gezet op basis van versgemalen bonen. Je kan kiezen uit klassiekers als espresso, café crème, Americano en gewone koffie (één of twee koppen met één druk op de knop), en uit variaties als ristretto, milde of krachtige espresso en sterke koffie.

De GranBaristo is er in 2 twee modellen: GranBaristo One Touch Milk Carafe Black en GranBaristo One Touch Milk Carafe Steel White. Met één druk op de knop kunnen 16 koffiespecialiteiten worden gezet.
De zetgroep kan, als eerste ter wereld, met één vinger worden uitgenomen en worden gevuld met 4 tot 16 gram versgemalen bonen. En door de nieuwe Dual Chamber Milk Carafe krijg je met 1 druk op de knop, opgeschuimde melk met de ideale temperatuur.

gran baristo white

De bonenhouder van GranBaristo One Touch Milk Carafe Steel White, heeft een inhoud van 270 gram en een heel gebruiksvriendelijk ontgrendelingssysteem en kan daardoor eenvoudig uit het apparaat worden genomen kan je gemakkelijk bonen wisselen. De houder kan worden gestapeld en eenvoudig in de koelkast worden bewaard en door het deksel van siliconen rubber blijven de bonen vers, terwijl het UV-resistente materiaal het aroma beschermt. Het keramische maalmechanisme van de GranBaristo kan nooit oververhit raken en de 5 maalstanden zorgen ervoor dat het apparaat uiterst stil is.

gran baristo black

De bedieningspanelen van de GranBaristo heeft nieuwe pictogrammen, animaties en de One Touch-technologie, en hierdoor is ie heel gemakkelijk te bedienen. De GranBaristo Steel White heeft 3 vooraf ingestelde koffieprofielen die de instellingen voor elk type boon optimaliseren: Arabica, Robusta en Saeco Blend (voor bonenmelanges). Daarnaast beschikt ie ook  over 3 programmeerbare gebruikersprofielen, waarmee de favoriete instellingen kunnen worden opgeslagen voor een op maat gezet kopje koffie naar persoonlijke voorkeur. De GranBaristo Black kent één vooraf ingesteld koffieprofiel (Saeco Blend, geoptimaliseerd voor een bonenmelange) en 5 programmeerbare gebruikersprofielen die de instellingen onthouden voor de koffie naar de gewenste smaak.

[youtube]http://youtu.be/NE70G9FRDFQ[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?