You are here: Home » Accessoires » Test; Fellowes Powershred 73Ci papierversnipperaar

Test; Fellowes Powershred 73Ci papierversnipperaar

geschreven door Constance
Fellowed Powershred 73Ci

Vorige maand heb ik al gemeld dat ik de Fellowes papierversnipperaar zou gaan testen en hij is gearriveerd! Aangezien zowel Testman als ik een thuiskantoor hebben krijgen we regelmatig ‘vertrouwelijke’ papieren opgestuurd die niet in de afvalzak zouden moeten belanden maar vernietigd moeten worden. We stopten deze stukken nog weleens in de houtkachel maar helemaal milieuvriendelijk is dit niet.

Fellowed Powershred 73Ci

Daarom waren we extra blij met het aanbod om Fellowes Powershred 73Ci te mogen testen. Deze papierversnipperaar is geen lomp groot apparaat maar staat op wieltjes en kan daarom ook gemakkelijk onder mijn bureau worden gezet als ie even buiten gebruik is. Je kunt een behoorlijk dik pak papier in 1 keer in de opening doen en als het toch teveel is dan merk je dit vanzelf omdat de lampjes op het apparaat rood worden, en vervolgens wordt het papier terug omhoog geduwd, dit is het zgn. Jam Proof systeem. Je kunt ook dubbelgevouwen papier in de papierversnipperaar doen en ook dit gaat heel soepel. Dit geldt ook voor creditcards of bankpassen en zelfs cd-roms worden gemakkelijk ‘opgegeten’. En je hoeft niet bang te zijn dat je vinger of hand tussen de papierinvoer komt want dan stopt het systeem gelijk.

De Fellowes Powershred 73C1 weet zelf hoeveel stroom ie moet gebruiken, dus met een dik pak papier gebruikt ie meer stroom dan als het maar 1 velletje is en als ie 2 minuten niet gebruikt is dan schakelt het apparaat zichzelf uit. En je afval wordt opgevangen in de 23 liter bak en je krijgt zelfs 5 jaar garantie op de messen.

Conclusie; wij zijn echt helemaal blij met deze super fijne papierversnipperaar en eigenlijk zou elk thuiskantoor er eentje moeten hebben, want dat is wel zo veilig.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-rC3mpgHsAU[/youtube]

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?