You are here: Home » Accessoires » Nieuwe Care Plus Water Filter

Nieuwe Care Plus Water Filter

geschreven door Constance

Schoon drinkwater is bij ons in Nederland de gewoonste zaak van de wereld, maar helaas is dit in een aantal (verre) landen niet altijd het geval. Maar dankzij het nieuwe Water Filter van Care Plus hoef je geen dorst te hebben.

care plus water filter

Want of je je bidon nu vult met water uit de Nijl of een slok neemt van de Niagara watervallen, dankzij dit filter heb je overal schoon en veilig drinkwater tot je beschikking. Hierdoor ben je niet alleen een bijzondere ervaring rijker, het scheelt ook heel wat sjouwwerk. Plastic waterflessen kunnen rustig thuis blijven want je hoeft allen het waterfilter (gewicht 65 gram) mee te nemen. Dit waterfilter is vanaf deze zomer verkrijgbaar, maar werd al bekroond met de ISPO Award 2014/2015 in het Outdoor segment, categorie Trekking Equipment.

Het geavanceerde waterfilter, ontwikkeld door Sawyer Products Inc in Florida (USA), zorgt ervoor dat schadelijke bacteriën, troebele deeltjes en micro-organismen verwijderd worden. Op deze manier drink je veilig en schoon water. De filter is klein van formaat en is op verschillende manieren te gebruiken. Zo kun je de filter monteren op een knijpzak, een plastic waterfles, een camelbag en op de kraan van de caravan. En is ook rechtstreeks te gebruiken in meren, rivieren of beekjes door middel van het bijgeleverde rietje. Het reinigingsfilter filtert 1,7 liter per minuut en gaat maar liefst 375.000 liter water mee en je kan het filter ook gemakkelijk schoonmaken. Het Care Plus Water Filter bestaat uit een 0,1 micro holle vezel membraan filter en in het pakket zit verder een 500 ml knijpzak, een schoonmaakspuit, een filterdopje, een rietje en instructies.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SjLK3x6dkmQ[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com