Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Welkom in de Plastic Fantastic Zone Welkom in de Plastic Fantastic Zone
  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
  • Samsonite RED onthult de FW 2018 ‘Carry On’ campagne Samsonite RED onthult de FW 2018 ‘Carry On’ campagne
  • Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
ladygadgets

Ontwerp je eigen Samsonite koffer!

Na het grote succes van de eerste Design My Samsonite wedstrijd (vorig jaar), heeft Samsonite opnieuw een ontwerp contest en hiermee maak je kans op een reis en op je zelf ontworpen koffer. De wedstrijd duurt t/m 14 maart as.

cosmolite

Hoe werkt het? Ga naar www.designmysamsonite.com en dien je ontwerp in. Laat je inspireren door de 14 landen-thema’s die Samsonite voor je op een rijtje selecteerde: Europa, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Denemarken, Finland, Zweden, Noorwegen, België, Nederland, Rusland, Turkije en Zuid-Afrika.  Het is de bedoeling dat jouw ontwerp, speciaal voor de Samsonite Cosmolite, hierbij aansluit.

Je kunt je ontwerp uploaden op de officiële ‘Design My Samsonite’ website en daar krijg je ook meer info over het wedstrijdontwerp, de ontwerpsjablonen, een briefing, productinformatie over de Cosmolite collectie, video’s, en foto’s. En ook kan je de andere ontwerpen van de deelnemers bekijken. Deze staan ook op de Samsonite Facebook-pagina en de Samsonite  Pinterest pagina. Daarnaast wordt de wedstrijd gepromoot via Twitter en Instagram.

prijsvraag

Een vakkundige jury (6 leden van de ontwerp- en marketing teams van Samsonite), kiest van elk van de 14 thema’s een winnaar uit die wordt beloond met een Cosmolite koffer. Vijf van deze ontwerpen maken ook kans op een prachtige citytrip ter waarde van € 1.500,- naar een stad naar keuze. Uit deze vijf Grand Prize winnaars kiest Samsonite een aantal ontwerpen die er echt uitspringen. Deze winnende ontwerpen worden daadwerkelijk als limited edition in productie genomen. Ook dit jaar wordt er weer een People’s Choice award uitgereikt aan de échte publiekslieveling. De deelnemer die deze prijs in de wacht sleept, maakt kans op een set Cosmolite koffers.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?