You are here: Home » Eten & koken » Vieze geuren verdwijnen uit je afvalbak

Vieze geuren verdwijnen uit je afvalbak

geschreven door Constance

Met Kerst wordt er altijd uitgebreider gekookt dan normaal en dit levert dan ook weer meer afval op. En afval kan ook vieze luchtjes en bacteriën veroorzaken.

minibini

Maar daarvoor is er nu THINK. Dit is een revolutionaire ontgeurder die alle bacteriën en ziektekiemen doodt. En dat niet alleen, je krijgt er een heerlijke geur voor terug en THINK is er voor binnen en buiten. De MiniBini is bedoeld voor binnen waarmee de stank in je vuilnisbak verdwijnt. De Minibini maakt gebruik van membraantechnologie met een krachtige mix van antibacteriële stoffen, stank neutraliseerders en natuurlijke geurstoffen. De MiniBini is dus ideaal voor de vuilnisbak in je keuken, in je badkamer of zelfs in de kattenbak. Ook handig voor het voorkomen van luchtjes in de luieremmer. De Megabini  heeft dezelfde unieke werking als de MiniBini, maar dan voor de bekende buitencontainers groen en grijs. De MegaBini zorgt ervoor dat je vuilniscontainer fris en hygiënisch blijft.

Je plakt de houder aan de binnenzijde van de emmer. Haal het folie van de capsule en je bakken ruiken minimaal 30 dagen lang heerlijk fris. Er zijn 4 geuren; Pink Grapfruit, Lemon Verbana, Peppermint Pine, Argan Breeze en de MegaBini is er in Citrus Blast.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com