You are here: Home » Accessoires » Test; Gadgets van Native Union

Test; Gadgets van Native Union

geschreven door Constance

Er waren nog 3 gadgets die ik voor jullie zou testen en dat waren de 3 Native Union producten die ik vorige maand opgestuurd heb gekregen. Dat waren de MONOCLE-speaker, -handset en -speakerphone, CLIC Wooden iPhone case en de POP Phone Retro.

Native Union MONOCLEAllereerst de MONOCLE-speaker, handset en speakerphone; dit is een speaker die je niet op je hoofd kunt zetten maar on je nek draagt. Met de MONOCLE kan je naar muziek luisteren maar ook als je gebeld wordt, een telefoongesprek voeren. Je houdt dan de MONOCLE aan je oor voor privacy en voor een conference call leg je de MONOCLE voor je op tafel en iedereen kan aan het gesprek deelnemen. Je kunt ook meerdere MONOCLES aan elkaar verbinden en dan je met, alle je vrienden, naar dezelfde muziek luisteren. En omdat de MONOCLE niet met Bluetooth werken kost ie geen accu van je mobiele telefoon.

 

native-union-clic-wooden
Het 2e testexemplaar is de CLIC Wooden iPhone 5/5S-case. Nu heb ik zelf geen iPhone maar een van mijn vrienden wel en hem heb ik dan ook blij gemaakt met deze case. Hij vond de CLIC Wooden case niet alleen heel handig maar vooral het uiterlijk sprak hem aan. Elke case wordt met de hand gemaakt en is geen enkel hoesje hetzelfde. Tevens is je iPhone 5/5S goed beschermd en je kan nog steeds alle knoppen bedienen.

native-union-pop-phone

Als laatste heb ik de POP Phone Retro handset getest. De POP Phone Retro handset ziet eruit als een ‘ouderwetse’ telefoonhoorn en je plugt deze in de hoofdtelefoonaansluiting van je Smartphone. Als je gebeld wordt zet je de hoorn aan je oor en voer je je gesprek. En het voordeel is dat je, in een rumoerige omgeving, geen last hebt van deze geluiden. En ook voor een Skype gesprek op je pc, laptop of tablet is ie ideaal.

Alle Native Union gadgets (de collectie bestaat uit nog een aantal andere producten) kan je kopen bij de Gear Factory (Hartmansstraat in Rotterdam), Modrn Life & Style (Gooische Brink in Hilversum), alle vestigingen van AMAC, Coolblue.nl en Fonq.nl.

Gerelateerde artikelen

0 reactie

HURSTHaley20 9 februari 2011 - 06:08

Set your own life time more easy take the business loans and everything you require.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com