You are here: Home » Accessoires » Philips Kerstcadeau’s met Philips Gift of Innovation

Philips Kerstcadeau’s met Philips Gift of Innovation

geschreven door Constance
Philips Joy of Innovation

Philips introduceert Gift of Innovation en biedt jou de kans om iemand in het bijzonder te verrassen met een ‘Philips gift of innovation’! Je kunt op de PhilipsNL Facebookfanpagina zien welke innovaties je het leven van iedere dag gemakkelijker, gezonder en gelukkiger maken. Er is voor ieders wens een ‘gift of innovation’ zoals de Philips Avance Juicer en de Philips Airfryer.

Secret_Santa

Vanaf nu t/m 22 december as. heb jij de mogelijkheid iemand te verrassen met jouw ‘gift of innovation’! Plaats jouw reden op Facebook PhilipsNL en tag een vriend waarvan jij vindt dat hij of zij een cadeau verdient. De leukste reden om iemand in het geheim voor de kerst te verrassen wordt betiteld tot geheime Kerstman en gaat de verrassing aan! Reis je via Amsterdam Airport Schiphol in de maand december? Bezoek dan de Philips stand in Vertrekhal 1 en wellicht wordt jij verkozen om als geheime Kerstman een andere reiziger op de luchthaven te verrassen met een kerstcadeau! Er is een ideaal cadeau voor iedereen.. De thema’s zijn gezondheid, tijd, welzijn en beauty en jouw bijdrage gaat bovendien niet ongemerkt bij Philips voorbij, ook jij wordt wordt verrast!

Gezondheid: Beleef de geweldige smaak tot 80% minder vet met de Philips Airfryer of haal het beste uit je fruit met minimale inspanning met de Philips Avance Juicer.
Tijd: Bereik ultiem gereinigde vloeren met stoom, want de Philips Steam Plus 2-in-1 warmt binnen 30 seconden op voor de meest glanzend gereinigde vloeren. Of bespaar tijd met het gemak van het Philips PerfectCare Pure strijksysteem. Met slechts 1 aan/uit knop past de temperatuur van het strijkijzer zich automatisch aan aan de stof, ongeacht hoe delicaat het materiaal is.
Welzijn: Bereid je favoriete koffie met slects 1 druk op de knop: Philips Senseo Latte Duo tovert in een keer twee heerlijke koffies met verse melk voor de ultieme Caffe Latte!
Beauty: Precisie bereiken mannen met de Philips Beardtrimmer 9000. Ervaar de ultieme controle met de exclusieve laserstraal, die precies en afgemeten de gewenste baard trimt.
Philips Joy of Innovation

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com