You are here: Home » Beauty » La Mer Cadeausets

La Mer Cadeausets

geschreven door Constance

Speciaal voor de Kerstdagen heeft Creme de La Mer een 3-tal Holiday & Starter Sets gelanceerd. Het gaat om de Men’s Essentials Set, The Luminous Essentials, The Rejunvinating Essentials en The Ageless Collection. Deze sets zijn natuurlijk een perfect cadeau voor onder de boom.

Creme la mer man

De Men’s Essentials set bestaat uit de meest populaire verzorgingsproducten voor het gezicht, die er samen voor zorgen dat de textuur van de huid wordt verbeterd en vernieuwd. Na verloop van tijd zorgen de voedende producten er zelfs voor dat rimpeltjes, poriën en fijne lijntjes minder zichtbaar worden. In deze set zit The Moisturizing Lotion, The Eye Concentrate, The Lip Balm en The Cleansing Gel. En deze set is alleen bij De Bijenkorf te koop.

The Luminous Essentials is een elegante reisset maar is ook de eerste stap naar een gezonde uitstraling. De hydraterende Soft Cream en het serum werken samen met een assortiment van nauwkeurig geselecteerde producten om de huid frisser, egaler en stralender te maken.  In het toilettasje vind je The Cleansing Gel, Tonic, Regenerating Serum, Soft Cream en Eye Balm Intense.

rejuvinating

The Rejuvinating Essentials is een anti-aging set van zorgvuldig geselecteerde producten die samenwerken om de huid zichtbaar te vernieuwen en te verjongen. Fijne lijntjes, rimpels en poriën verdwijnen. De huid wordt ondergedompeld in vocht, gevoeligheden worden verzacht en de jeugdigheid hersteld. De set bestaat uit Cleansing Lotion, Tonic, Serum, Crème de la Mer en Eye Concentrate.

The Ageless Collection bevat alle producten voor een frisse en jeugdige uitstraling; Creme de la Mer, Regenerating Serum, Eye Concentrate en Lifting Intensifier. En ook deze set is exclusief bij De Bijenkorf te koop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com