You are here: Home » Beauty » Prijsvraag: Win een BaByliss Roterende Borstel

Prijsvraag: Win een BaByliss Roterende Borstel

geschreven door Constance

Dit jaar heeft Babyliss 2 nieuwe Roterende Borstels gelanceerd, iPro Rotating Brush 700 en iPro Rotating Brush 800. De iPro Rotating Brush 700 is speciaal voor het drogen en stylen van kort en half lang haar. Hij heeft 700 Watt, 2 temperaturen/snelheden, een cool-shot en een borstel van 35 mm. De iPro Rotating Brush 800 is geschikt voor kort en lang haar. Deze borstel heeft 800 Watt, 2 temperaturen/ snelheden, coolshot
en 2 verschillende borstels (35 mm en 50 mm). De 35mm borstel is ideaal voor kort en lang haar. De 50mm dikke borstel biedt een uitkomst voor lang- of dik haar dat moeilijk te modelleren is.

AS530E AS550E

Met de Roterende Borstels van BaByliss creëer je moeiteloos volume vanaf de haarwortels en geeft je je haar een schitterende glans. Of je nu futloos, dun, dik of pluizig haar hebt, er is altijd wel een Roterende Borstel die bij je past.

En ik mag 2 lezers van Babyliss heel blij gaan maken want ik mag 1x de iPro Rotating Brush 700 (twv. euro 54,99) en 1x de iPro Rotating Brush 800 (twv. euro 64,99) weggeven. Wat moet je doen om kans te maken op een van deze BaByliss iPro Rotating Brushes? Heel eenvoudig; je ‘liked’, voor 19 december as., de Babyliss Nederland FB fanpagina en dan stuur je een mail naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com met de reden waarom jij een van deze Roterende Borstels wilt winnen. Vermeld tevens je naam en adresgegevens en naar welke Roterende Borstel je voorkeur uitgaat, de 700 of de 800. (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Elske 15 april 2015 - 16:27

Ziet er leuk uit, Ik wil wel zien of je oordopjes ook echt blijven zitten tijdens het hardlopen. Iemand zou ze moeten testen ;-).

Reageer
Constance 15 april 2015 - 19:03

@Elske, ze zijn al getest, kijk hier voor de YouTube video

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com