You are here: Home » Eten & koken » Kerst mueslimix van mymuesli

Kerst mueslimix van mymuesli

geschreven door Constance
kerst mueslimix my muesli

Kijk jij ook al stiekem uit naar de kerstdagen? En ben je een fan van een uitgebreid Kerstontbijt? Speciaal voor deze feestelijke dagen heeft mymuesli een speciale Kerst mueslimix in het muesli assortiment opgenomen. Heerlijk tijdens je ontbijt maar natuurlijk ook heel leuk om cadeau te geven.

kerstmuesli kerst mueslimix my muesli

In de Kerst mueslimix zitten haver- en speltvlokken en is aangevuld met cranberry’s omhulde witte chocolade, stukjes abrikoos, dadels, appels  amandelen en een mix van specerijen zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel. En om deze muesli extra feestelijk te maken zit deze mix in een luxe geschenkbox, met een mymuesli lepel en een mymuesli schaaltje. En als je deze set voor 12 december as. besteld heb je hem nog op tijd, voor Kerst, in huis. (Je kunt de Kerst mueslimix ook los bestellen.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com