You are here: Home » Accessoires » Facebook Wedstrijd; Win een citytrip met American Tourister

Facebook Wedstrijd; Win een citytrip met American Tourister

geschreven door Constance

Al 80 jaar kan je je kleding, schoenen en accessoires vervoeren in het koffermerk American Tourister (zusje van Samsonite) en dat moet gevierd worden. Wil je samen met 3 vriendinnen of vriendinnen naar Barcelona, Rome of Londen doe dan mee met de speciale Facebook wedstrijd.
American Tourister

Wat moet je doen om kans te maken op  deze citytrip? Ga naar American Tourister Facebook pagina en like deze pagina, upload een foto waarin jij en je 3 beste vriendinnen of vrienden staan afgebeeld en vertel waarom jij deze reis moet winnen. Als jouw foto gekozen wordt gaan jullie met zijn vieren op stap. En de citytrip is incl. vlucht, twee nachten in een NH hotels en een gratis Samsonite koffer!

De wedstrijd loopt vanaf nu tot 14 december as. en de winnaars krijgen automatisch bericht van Samsonite (let op; je moet binnen 10 dagen reageren anders gaat de prijs naar iemand toe.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com