You are here: Home » Accessoires » Design beeldscherm van AOC

Design beeldscherm van AOC

geschreven door Constance
AOCmonitor

De meeste pc-schermen zijn saai en zien er niet echt heel mooi uit. Maar met de nieuwe AOC e2451Fh, een 24” (61 cm) monitor, wordt elk (thuis)kantoor gelijk opgefleurd.

AOCmonitor

De AOC e2451Fh is een Full HD-scherm en combineert een stijlvolle witte afwerking met de nieuwste LCD-technologie met LED achtergrondverlichting. Daarnaast is deze energiezuinige monitor met een pixelresponstijd van slechts twee milliseconden ook zeer geschikt voor games.

Verder kan deze 24”-monitor ook videosignalen ontvangen via de analoge VGA-poort, maar ook digitaal via DVI-D of HDMI. Via de 3,5 mm-aansluiting kan het geluid worden doorgezet naar een extern audiosysteem. De kantelbare monitor wordt ook geleverd met handige software. Zo maken e-Saver en Eco Mode een lager energiegebruik mogelijk door gebruik van intelligente beeldschermmodus. Daarnaast kunnen beeldscherminstellingen via i-Menu eenvoudig worden aangepast met behulp van de muis en de knoppen op de rand van de monitor. Tot slot verdeelt het programma Screen+ het grote 16:9-scherm in diverse panelen die toegankelijk zijn via sneltoetsen. En natuurlijk heeft ook deze monitor 3 jaar garantie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com