You are here: Home » Beauty » Happy Period Box

Happy Period Box

geschreven door Constance
happy period box

Elke (jonge) vrouw heeft ermee, maandelijks, mee te maken; ongesteldheid. En dat is elke maand geen feestje, maar met de Happy Period Box kan je je menstruatie wel leuker maken.

happy period box

De Happy Period Box is bedoeld om vrouwen tijdens de menstruatie extra te verwennen. Er zitten allerlei praktische dingen in, zoals tampons en inlegkruisjes, maar ook verwenproducten; een heerlijke chocoladereep en een leuke attentie. En 5% van de opbrengst wordt beschikbaar gesteld aan de Endometriose Stichting.

En ook kan je kiezen uit verschillende varianten. Zo is de My First Happy Period Box speciaal bestemd voor meiden die voor het eerst ongesteld zijn. Deze box bevat alles wat nodig is bij de eerste menstruatie: tampons met inbrenghuls, inlegkruisjes, maandverband, een boekje met informatie over de eerste menstruatie, chocola en een toepasselijke attentie.

De Happy Period Box is een maandelijks cadeautje met een persoonlijke touch. Zo zijn er drie varianten: Lily voor vrouwen die 3 tot 4 dagen menstrueren, Violet (4-5 dagen) en Rose (5-7 dagen).  Je kan zelf de gewenste hoeveelheid tampons, inlegkruisjes en/of maandverband (van topmerken) bepalen.  Bovendien bevat elke box hygiëne-gel en/of intieme zeep. Ook een reep heerlijke chocolade ontbreekt niet, want in het elke vrouw heeft tijdens hun menstruatie behoefte aan chocolade. Ook zit er minstens één leuke attentie (elke maand één of verschillende cadeautjes) bij. Je kan de Happy Period Box ook per keer bestellen of een abonnement voor 3, 6 of 12 maanden nemen.
Foto 3 Inhoud van de Happy Period Box

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com