You are here: Home » Fashion » Kewlox kast en behang

Kewlox kast en behang

geschreven door Constance
Kewlox

Kewlox staat bekend om haar kasten, maar deze kasten zijn nu ook te koop in dezelfde print als behang waardoor je het effect krijgt van een oud Engels landhuis waarin (kast)deuren bijna onzichtbaar waren verstopt in de muur.
Kewlox
Kewlox heeft, samen met Rienke Bos (Studio Bos) en Mariëlle Leenders (Curious Collections), een aantal behangontwerpen geselecteerd en is er een combinatie gemaakt van een Kewlox kasten met 3 meter behang, beide in één en dezelfde print. De print wordt bij de kasten direct op het plaatmateriaal (deuren en zijkanten) gedrukt. Er zijn 12 standaard­prints geselecteerd, maar met een eigen, hoge resolutie foto, zelf gemaakt of via een website aangeschaft, kan natuurlijk ook.

De Kewlox kast en 3 meter behang kosten momenteel euro 999,- en binnen 4 weken heb je je set in huis. Wil je kast alleen een kast met print dan betaal je euro 699,-.

Kewloxkast-met-behang-Tegel-

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com