You are here: Home » Accessoires » Harman Kardon lanceert draadloze speaker en headset

Harman Kardon lanceert draadloze speaker en headset

geschreven door Constance
Harman Kardon

Het audiomerk Harman Kardon heeft 2 nieuwe audioproducten gelanceerd; de draagbare draadloze Esquire speaker en de Soho hoofdtelefoon.

Harman Kardon

De Harman Kardon Esquire speaker is perfect voor de modebewuste (zakelijke) reiziger en is niet alleen een draadloze speaker maar ook een teleconferentiesysteem. De draadloze Harman Kardon Esquire speaker is leverbaar in wit, zwart en bruin en is afgewerkt met echt leer. De speciaal afgestemde microfoon met ruisonderdrukking is perfect voor heldere, handsfree conference calls van je smartphone, tablet of computer met Bluetooth. En om tussendoor muziek te luisteren, leveren twee nauwkeurig afgestelde drivers en een ingebouwde baspoort een diep warm geluid. De Esquire is voorzien van een USB-hub waarmee drie apparaten tegelijkertijd kunnen worden opgeladen via de stroomadapter, zodat de speaker, een telefoon en een tablet allemaal tegelijk kunnen worden opgeladen. Voor langer gebruik hheft de speaker een oplaadbare batterij die 10 uur meegaat.

harman kardon soho headset

De Harman Kardon Soho hoofdtelefoon is een combinatie van een elegante stijl en goede geluidskwaliteit in een onderscheidend design; perfect voor thuis en onderweg. De hoofdtelefoon is leverbaar in wit, zwart en bruin en is voorzien van een lederen hoofdband en oorschelpen en een prachtig afgewerkte roestvrijstalen behuizing. De Soho hoofdtelefoon kan tot minder dan 30 mm plat worden opgevouwen en past precies in de speciaal daarvoor bestemde stijlvolle reistas. De royale oorschelpen zijn comfortabel en daardoor ook geschikt voor lange luistersessies. En voor nog meer gemak bij het aannemen van telefoongesprekken is de Harman Kardon Soho leverbaar met verschillende rechte microfoonkabels met afstandsbediening: een universele afstandsbediening/microfoon voor Android-gebruikers, of een met Apple iOS verenigbare afstandsbediening/microfoon voor iPhone-bezitters.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com