You are here: Home » Gadget nieuws » Solis lanceert Multi Chef Pro pan

Solis lanceert Multi Chef Pro pan

geschreven door Constance

Zou het niet handig zijn om 1 pan te hebben die je kan gebruiken als : rijstkoker, slowcooker, stoompan, risottomaker én braadpan? Dat kan allemaal in de SOLIS MultipanMulti Chef Pro.

In deze multifunctionele koker kan je risotto en rijst maken, maar ook groenten stomen, stoofschotels maken met de slow cooking functie en ook vlees braden. Tenslotte is ie ook te gebruiken als warmhoudpan op tafel. .

Als Slow Cooker kan je dmv. de braadfunctie het vlees sauteren en daarna voeg je alle ingrediënten toe en zet je de slow cooking functie aan. Het apparaat gaart het gerecht geheel zelf, waarbij twee opties mogelijk zijn: ‘slow cook low’ en ‘slow cook high’. Je hoort vanzelf een piep wanneer het gerecht gereed is. Nog geen trek? Geen probleem, want de Multi Chef Pro gaat automatisch op de ‘keep warm’ functie over en houdt je gerecht tot vijf uur op de juiste temperatuur.

En speciaal voor iedereen die van gestoomde groenten, vis, vlees, aardappelen of dim sum houden. Je doet een klein laagje water in de Multi Chef Pro, legt de ingrediënten op het stoomblad en het apparaat doet de rest.

pan binnenkant

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com