You are here: Home » Beauty » Bourjois lanceert Twist Up The Volume mascara

Bourjois lanceert Twist Up The Volume mascara

geschreven door Constance

Twist Up The Volume Mascara is het nieuwste wonderproduct van Bourjois. Want dit is de eerste Bourjois mascara met een 2-in-1 twistborstel voor lange en volumineuze wimpers.

mascara_twist_up_the_volumeMet Twist Up the Volume lanceert Bourjois een borsteltje dat niet te vergelijken is met de klassieke mascaramodellen. Dankzij het vernieuwde mechanisme biedt dit borsteltje 2 posities voor 2 resultaten: lengte en oversized volume.
Positie 1 : Lengte van wimper tot wimper, het borsteltje brengt de mascara op gelijkmatige wijze op de wimpers aan en strijkt gemakkelijk uit over de gehele lengte. Dankzij de separatiepuntjes ontstaat een optimale accentuering.
Positie 2 : Oversized volume, bij het draaien van de twistdop geeft het borsteltje nog meer volume. De hoeveelheid is nu maximaal, zelfs de kleinste wimpers worden niet vergeten en je krijgt direct een onvergetelijk volume, zónder klontjes.

De Twist Up The Volume mascara is er in een ‘gewone’ en in een waterproof variant

brosse_mascara_twist_up_the_volume_position_1 brosse_mascara_twist_up_the_volume_position_2

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com