You are here: Home » Beauty » Test: Philips VisaPure gezichtsreiniginger

Test: Philips VisaPure gezichtsreiniginger

geschreven door Constance

De postbode heeft bij mij de Philips VisaPure afgeleverd. De Philips VisaPure is een elektrische gezichtsreiniger die je huid laat stralen en wel 10x effectiever reinigt dan met de hand. Doordat de borstelhaartjes van de VisaPure je huid masseren wordt je huid grondig gereinigd van vuil en make-up en in slechts 1 minuut! Hierdoor krijgt je gezicht een natuurlijk stralende en gezonde glans.

Philips VisaPureJe kunt VisaPure gebruiken met alle huidreinigingsproducten en dat kan zelfs onder de douche. De VisaPure is de enige elektrische reiniging ter wereld die werkt met ‘double motion’-technologie. Met zacht masserende bewegingen stimuleert de borstel de bloeddoorstroming van de huid, waardoor die vanzelf weer gaat stralen. VisaPure maakt zowel draai- als trilbewegingen, waardoor het zachtjes vuil, make-up en dode huidcellen verwijdert. De verticale trilbeweging haalt het vuil naar het huidoppervlak, dat door de draaibeweging vervolgens wordt weggeveegd. Het resultaat is een diep gereinigde en stralende huid. En een ander voordeel is dat verzorgende crèmes en serums na deze behandeling ook dieper en beter in de huid doordringen

VisaPure heeft een ergonomische handgreep en is ie compact en draadloos, en kan dus makkelijk mee op reis. Een timer geeft aan wanneer het tijd is om naar een volgende huidzone te gaan, waardoor zowel het gezicht als de hals elk optimaal en gelijkmatig gereinigd worden in slechts één minuut. Je kiezen uit 2 standen; een zacht en een diepe/intensieve reiniging.

Bij de Philips VisaPure zitten standaard 2 borstels, een voor de normale en een voor de gevoelige huid. En ook zijn deze borstels los te koop, evenals een speciale peeling borstel.

Ren nu niet gelijk naar de winkel want je kunt pas in april as. de Philips VisaPure kopen maar Testman en ikzelf gaan de aankomende tijd de VisaPure uitgebreid testen dus binnenkort meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com