You are here: Home » Eten & koken » Herbruikbare koffiebekers van KeepCup

Herbruikbare koffiebekers van KeepCup

geschreven door Constance
Keepcup

De afvalberg groeit en groeit, en dat komt oa. door de vele lege plastic waterflesjes en wegwerp koffiebekers. Op stations zie je iedereen in de ochtend met een beker koffie of thee lopen en dat zorgt voor veel afval. Wil jij ook je steentje bijdragen aan het wereldwijde afvalprobleem, op een leuke en gemakkelijke manier, drink dan je koffie of thee voortaan uit de herbruikbare koffiebekers van KeepCup.

KeepcupKeepCup is ’s werelds eerste herbruikbare koffiebeker die onder vrijwel alle espressomachines past en in de KeepCup blijft je drank dertig minuten langer warm. Er zijn 5 maten; de SiX – speciaal voor een dubbele ristretto met warm gestoomde melk. Insiders noemen dit ‘the magic’ want met deze maat krijg je de beste koffie / melk verhouding. Andere formaten van de KeepCup zijn XS – voor espresso, S – voor een dubbele espresso, M – voor cappuccino en L – voor café latte.

De kunststof meeneembekers zijn er in vrolijke kleurencombinaties als chic black Hustler, the cool-toned Dreamer, the pink and bubbly Instigator en the no-nonsense Thinker and Creator. Naast de hippe kleuren is de KeepCup lichtgewicht, onbreekbaar, door innovatieve sluiting lekdicht en past het in vrijwel iedere bekerhouder van de auto of fiets. Ook kan elke beker in de magnetron, vaatwasser en vriezer. Naast de kant en klare combinaties is het mogelijk om je ‘eigen’ KeepCup samen te stellen in heel veel verschillende kleuren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com