You are here: Home » Beauty gadgets » Philips Pro-serie haarverzorgingsproducten

Philips Pro-serie haarverzorgingsproducten

geschreven door Constance

Philips brengt een nieuwe serie haar verzorgingsproducten uit, waarbij professionele techniek voor een geweldig resultaat wordt gecombineerd met speciale functies om het haar te beschermen. Maw. je kunt nu je haar thuis drogen en stylen zonder dat je haar hier onder te lijden heeft.

Philipa Pro fohnDe Philips Pro-haardroger is uitgerust met de unieke Style & Protect-concentrator, die zorgt voor een professioneel droog resultaat terwijl het haar en de hoofdhuid goed worden verzorgd en beschermd. Want hiervoor is de speciale Style & Protect-concentrator van de Philips Pro-haardroger ontworpen. Als de droger te dicht bij je haar komt en je haar te warm begint te worden, wordt een speciaal klepje geopend om de overtollige warmte af te voeren en de temperatuur te verlagen. Dit beschermt je haar en houdt het model in stand. De droger is tevens uitgerust met de speciale ThermoProtect-functie van Philips, die zorgt voor een relatief lage constante temperatuur van 57°C. Bij deze temperatuur wordt het haar snel en effectief gedroogd zonder gevaar van oververhitting.

De Philips Pro-stijltang is voorzien van dezelfde snel opwarmende titanium platen die in (sommige) professionele stijltangen worden gebruikt. Deze platen zijn één van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van stijltangen, aangezien ze sneller opwarmen en de warmte gelijkmatiger over het haar verdelen. Dit vermindert het risico op beschadigd haar. Bovendien hoef je niet meer opnieuw dezelfde delen van het haar te behandelen voor een glanzend resultaat. De langere platen van de Philips Pro-stijltang zorgen tevens voor een snellere en comfortabelere behandeling, aangezien de platen zich automatisch aanpassen wanneer er te veel druk wordt uitgeoefend. Dit zorgt ervoor dat de stijltang niet aan het haar ’trekt’. En mocht je bang zijn dat je haar te warm wordt tijdens het stylen, daarvoor heeft Philips de Pro-stijltang uitgerust met een regelweerstand (een temperatuurregelaar waarmee veel professionele stijltangen zijn uitgerust) en een nauwkeurige digitale temperatuurdisplay en op deze manier kan de temperatuur tijdens de behandeling eenvoudig en nauwkeurig worden geregeld.Philips Pro haarstyler

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com