You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Test; TomTom GPS-sporthorloge

Test; TomTom GPS-sporthorloge

geschreven door Constance

In april jl. heb ik al geschreven dat TomTom 2 nieuwe GPS-horloges gaat lanceren (klik hier voor dat artikel) en vanmiddag is eindelijk zover! Ik vertrek straks naar De Bosbaan in Amstelveen waar ik kan kiezen uit 2 clinics; hardlopen met Lornah Kiplagat of fietsen met Annemarie Thomas. De vaste lezers weten inmiddels dat ik 2x in de week op de spinningfiets te vinden ben, dus kies ik voor de laatste optie.TomTom GPS sporthorloge

Wat is er allemaal mogelijk met het TomTom GPS-sporthorloge? Er zijn 2 verschillende modellen; de TomTom Runner GPS en de TomTom Multi-Sport GPS. Beide modellen (die zowel de dames als de heren passen) hebben een extra groot scherm en een zgn. One-Button Control. Met deze knop kan je heel gemakkelijk door de menu’s heen gaan en dat kan zelfs in de winter, als je handschoenen draagt.

Het HD Scherm is zelfs in de felle zon goed te lezen en kan je op 3 verschillende manieren trainen; Race (dan ga je strijd tegen jezelf aan), Doel (hierbij stel je zelf je de afstand, tijd of aantal calorieën vast) of Zone (speciaal voor iedereen die met een optionele hartslagmeter traint).

Verder zitten er op beide horloges nog een aantal andere functies;
Indoor Tracker: Hou indoor runs zeer precies bij met ingebouwde sensors die stappen tellen, zodat je zelfs op een loopband je snelheid en afstand kunnen volgen.
QuickGPSFix: Ga nu sneller op weg dankzij de nieuwste GPS en GLONASS satelliettechnologie die snel een exacte positie bepalen.
Multi-Platform Compatibiliteit: Synchroniseer, analyseer en deel statistieken op populaire hardloop sites en community platforms, waaronder de TomTom MySports website, MapMyFitness, RunKeeper, TrainingPeaks en MyFitnessPal.
Super-Sterk Display: Het kras- en stoot-bestendige glas blijft makkelijk af te lezen.
Weer- en Waterproof: Waterdicht tot 50 meter/5ATM.
Batterij met Lange Levensduur: Batterijduur tot 10 uur (GPS Mode).
Bluetooth Smart: Maak verbinding met sensors via de nieuwste draadloze technologie.
Hartslag meter: Gebruik de Bluetooth Smart Hartslag Meter om  trainingszones voor gewichtsverlies, snelheid of prestaties bij te houden. (Optionele accessoire bij de TomTom Runner en TomTom Multi-Sport.)
TomTom Multi Sport

 

De TomTom Multi-Sport heeft nog een paar extra functies, zoals de speciale Fietsbevestiging en zijn de Trapfrequentie Sensor, de ingebouwde Hoogtemeter en de Swimming Motion Sensor los aan te schaffen.

Natuurlijk ga ik vandaag en de aankomende week (tijdens mijn indoorspinning lessen) aan de slag met het TomTom GPS-sporthorloge, dus binnenkort snel meer.

[youtube]http://youtu.be/J-RsUAUDfpM[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com