You are here: Home » Audio & video » Digitale deurbel op je smartphone

Digitale deurbel op je smartphone

geschreven door Constance

Ik vind regelmatig briefjes en kaartjes van de postbode en diverse koeriersdiensten in de brievenbus, omdat ze hebben geprobeerd een pakketje af te leveren en er was niemand thuis. En vaak worden deze pakketjes afgegeven bij de buren, maar niet iedereen heeft altijd een goede band met zijn of haar buren.

DeurbelMaar je kunt, binnenkort, op je smartphone, overal ter wereld zien wie er bij je thuis (of op kantoor) aanbelt, en zelfs met de bezoeker praten en de deur open doen. Dit is mogelijk met de smartphone video-intercom van Deurbel.nl. In Frankrijk is dit de nieuwe trend waar al ruim 400.000 woningen op dit intercomsysteem aangesloten.

Hoe werkt het? De bezoeker belt aan op het intercompaneel van Deurbel.nl bij jouw voordeur. De intercom belt het eerste opgegeven telefoonnummer van de bewoner. Neemt de bewoner na vier keer overgaan niet op, dan belt de intercom het tweede opgegeven telefoonnummer. De smartphone van de bewoner gaat over en geeft live videobeeld wanneer de bewoner opneemt. De bewoner kan de bezoeker te woord staan, de voordeur openen of andere instructies geven. De telefoonnummers die de intercom belt, kunnen online gemakkelijk ingeven en gewijzigd worden.

Het belsysteem werkt op het GSM/3G netwerk en de bewoner of VVE hoeft niet meer dan één intercompaneel aan te schaffen. Je kunt nu Deurbel.nl al kopen voor gebouwen vanaf 6 kantoren of woningen. Vanaf december as. is Deurbel.nl leverbaar voor alle eengezinswoningen, praktijken en kantoren met eigen opgang. Het systeem is nu geschikt voor Android smartphones met frontcamera. Naar verwachting wordt er begin 2014 een 4G intercompaneel voor de iPhone ontwikkeld.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com