You are here: Home » Accessoires » Wacom lanceert nieuwe Bamboo styluspennen

Wacom lanceert nieuwe Bamboo styluspennen

geschreven door Constance

Ik heb in het verleden al een aantal Bamboo styli mogen testen, en ik ben fan. En daarom ben ik ook erg blij dat er een aantal (ver)nieuwde modellen zijn gepresenteerd;  de tweede generatie Bamboo Stylus solo en Bamboo Stylus duo zijn de verbeterde versies van de populaire reeks digitale styli die eerder in 2011 geintroduceerd zijn.

Wacom Bamboo stylus

De Bamboo Stylus solo is een stylus voor apparaten met touchscreen, zoals de iPad. In deze nieuwe versie zit er een beschermende dop bij de pen. De Bamboo Stylus duo is een twee-in-één oplossing die niet alleen een stylus biedt voor touchscreens, maar ook een balpen voor gebruik op papier. Naast deze 2e generatie modellen komt Wacom ook met de Bamboo Stylus alpha, en deze stylus ziet er niet alleen uit als een pen, maar voelt ook zo aan.

De Bamboo Stylus solo en de Bamboo Stylus duo zijn te koop in leuke, frisse kleuren; roze, groen, geel en blauw waardoor je tablet of smartphone frivoler oogt. Natuurlijk kan je ook kiezen voor wit of zwart. Verder werken de styli ook perfect in combinatie met Wacom’s Bamboo Loop of Bamboo Paper apps.

[youtube]http://youtu.be/NMSmKRb6QEA[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com