You are here: Home » Accessoires » Nieuwe Wacom Bamboo Pad

Nieuwe Wacom Bamboo Pad

geschreven door Constance

Jullie weten het inmiddels, ik gebruik al jaren de Wacom Bamboo Fun, in combinatie met de bijbehorende pen. Een ‘gewone’ muis is voor mij geen optie meer. Maar Wacom heeft niet stil gezeten en heeft een nieuw model gelanceerd; de Bamboo Pad.

Wacom Bamboo Pad

De Wacom Bamboo Pad voegt navigatie bewegingen en teken- en schrijfmogelijkheden toe aan je PC. De Bamboo Pad gebruikt Wacom feel IT technologies en daarnaast zorgt het ultra dunne ontwerp van de Pad ervoor dat je er comfortabel meerdere uren achter elkaar mee kunt werken. Anders dan een traditionele computermuis biedt de nieuwe Pad multi-touch bewegingen (vooral in combinatie met Windows 8) die natuurlijk aanvoelen. Communicatie wordt nog visueler en leuker door schetsen, tekeningen of handgeschreven berichten toe te voegen met de meegeleverde stylus. E-mails kunnen worden voorzien van een persoonlijke handtekening en woorden en paragrafen kunnen worden gehighlight zodat de lezers direct de belangrijkste informatie kunnen vinden.

Windows 8 gebruikers hebben tevens de mogelijkheid om de nieuwe Bamboo Page applicatie gratis te downloaden uit de Windows Store. Deze software stelt gebruikers in staat om aantekeningen te maken en te schetsen. Gebruikers van Windows 7 en 8 hoeven de Pad alleen maar aan te sluiten. Gebruikers van een Apple computer (MacOS 10.7 of nieuwer) moeten eerst een driver installeren voordat ze kunnen beginnen. Deze kan worden gedownload op de Wacom support website.

De Wacom technologie zorgt ervoor dat bewegingen en schrijven met de stylus elkaar niet verstoren, aangezien de Pad de stylus of de vinger herkent en dan automatisch de aanraak- of stylusfuncties deactiveert. De Bamboo Pad is beschikbaar met een USB kabel of met een draadloze verbinding en is verkrijgbaar in vier tinten (grijs of wit in combinatie met blauw, licht groen of paars). En verder kunnen elke Bamboo feel stylus pennen ook gebruikt worden op de Bamboo Pad. Gebruikers kunnen kiezen tussen een meer discretere, grijze kleur met een glimmende bovenkant of een witte kleur met één van de drie frisse en modieuze kleuraccenten in blauw, licht groen of paars (alleen voor de draadloze versie). Natuurlijk kan elke met feel™ uitgeruste Bamboo stylus pen ook gebruikt worden op de Bamboo Pad.

[youtube]http://youtu.be/o5BZkKefy-M[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com