You are here: Home » Accessoires » Samsung lanceert haar smart watch; Samsung GALAXY Gear

Samsung lanceert haar smart watch; Samsung GALAXY Gear

geschreven door Constance

Gisteren heeft Samsung, haar smart watch gelanceerd; de langverwachte GALAXY Gear. En in de GALAXY Gear zit smarttechnologie, diverse slimme features en is gelijk een mooi design sieraad voor om je pols.samsung galaxy gear

Met de GALAXY Gear ben je altijd verbonden met je GALAXY smartphone. De GALAXY Gear informeert je over inkomende berichten, of dat nu oproepen, sms’jes of e-mails zijn. Je kijkt op je pols en krijgt direct een preview van je berichten te zien. Pak je GALAXY smartphone op en met Smart Relay zie je het volledige bericht op het scherm.

Door de ingebouwde speaker in de GALAXY Gear kun je perfect hands-free bellen. Handig als je een winkel verlaat met je handen vol tassen. Je spreekt gewoon in de GALAXY Gear. Daarvoor hoef je geen scherm aan te raken. Ook kun je met S Voice berichten opstellen, nieuwe agenda-items maken, je alarm instellen en het weer checken.

Mooie of belangrijke momenten vastleggen gaat nog sneller met de GALAXY Gear. De Memographer is een 1,9 Megapixel camera. Met deze camera maak je eenvoudig foto’s of filmpjes van dingen die je opvallen. Je kunt je content bewaren en opslaan, maar ook direct delen via sociale media. Met Voice Memo neem je zo vanaf je pols belangrijke gedachten of gesprekken op en je bewaart ze als tekst op je GALAXY smartphone.

De GALAXY Gear is ook veilig, want met het Auto Lock gaat het scherm van de corresponderende smartphone automatisch ‘op zwart’ zodra de GALAXY Gear er meer dan 1,5 meter van verwijderd is en als de afstand korter is, wordt dat automatisch teruggedraaid. Je smartphone kwijt? Met Find My Device vind je hem makkelijk terug, want hij geeft signalen af door licht te geven en te vibreren.

Met de GALAXY Gear regel je ook de muziek die je afspeelt op je GALAXY smartphone. Net als op elke muziekspeler kun je browsen en nummers afspelen of pauzeren. Daarvoor hoef je je smartphone niet bij de hand te hebben. Tot slot is de GALAXY Gear ook een stappenteller die je kunt gebruiken tijdens het sporten. Hij houdt bij hoeveel calorieën je verbrandt en welke afstand je aflegt.

De GALAXY Gear draag je als polshorloge en je kunt de wijzerplaat selecteren die bij je past. Verder kan je uit tien klokopties kiezen en via Samsung Apps nog meer toepassingen downloaden. De GALAXY Gear komt beschikbaar in zes kleuren: Jet Black, Mocha Gray, Wild Orange, Oatmeal Beige, Rose Gold en Lime Green.

Nog even wachten met naar de winkel te rennen want op 25 september as. ligt de GALAXY Gear samen met de GALAXY Note 3 in de winkels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com