You are here: Home » Gadget nieuws » Samsung lanceert GALAXY Note 10.1

Samsung lanceert GALAXY Note 10.1

geschreven door Constance

Zojuist heeft Samsung, tijdens de Berlijnse IFA, haar GALAXY Note 10.1, 2014 Edition, onthuld. En met deze tablet kan je multitasken en met behulp van de S Pen zelf content creëren. Vervolgens bekijk je het eindresultaat in de best mogelijke kwaliteit want met het WQXGA Super Clear LCD scherm (resolutie: 2560×1600) van 10 inch, de 1.9 GHZ Quad Core processor en 3 GB RAM onderstreept Samsung zijn innovatiekracht. Op de Samsung GALAXY Note 10.1 kun je sneller werken dan ooit en dat terwijl de strak vormgegeven tablet opvallend dun en licht blijft.

samsung galaxy note 10.1
Het 10 inch grote scherm heeft een viermaal grotere pixeldichtheid dan de originele GALAXY Note 10.1. Daardoor geeft de 2014 Edition een zichtbaar betere kijkervaring en dit is ideaal voor het video’s bekijken of het lezen van magazines en e-books.

De nieuwe S Pen van de GALAXY Note 10.1, 2014 Edition werkt ook nóg fijner dan zijn voorganger. Hierdoor kun je zo creatief en productief zijn als jij dat wilt. Je kunt interessante content in scrapbooks samenbrengen, een lijst met discussiepunten voor een vergadering maken of een verlanglijst voor je verjaardag opstellen. Met de S Pen van de Note 10.1 kun je – net als met de S Pen van de Note 3 – ook de functies Action Memo, Screen Write en S Finder gebruiken om je creativiteit en productiviteit verder te vergroten. Naast de S Pen is ook S Note vernieuwd. De interface is nog handiger in het gebruik. Ook zijn er functies toegevoegd om nog makkelijker met de S Pen handgeschreven notities te maken. Met Easy Chart zet je zelfs getekende visualisaties direct om in professioneel ogende grafieken.

Op het scherm van 10 inch kan je, met behulp van, Multi Window afzonderlijke delen van dezelfde applicatie draaien en de S Pen gebruiken om content te slepen van het ene naar het andere window. Via Pen Window teken je een window van welke grootte dan ook, waarna je direct toegang hebt tot unieke app, zoals YouTube of calculator. Met de GALAXY Note 10.1, 2014 Edition, breng je bovendien je favoriete bronnen samen in een handig dashboard. Van daaruit heb je direct toegang tot je content die in magazinestijl aan je wordt gepresenteerd.

De nieuwe GALAXY Note 10.1 biedt een scala aan content van partners, waardoor nog meer mogelijkheden voor entertainment, creativiteit en productiviteit binnen handbereik zijn. Zo geeft Samsung Content Gifts je gratis toegang tot uitgevers zoals Bloomberg, BusinessWeek en The New York Times. Of gebruik gratis apps zoals Autodesk Sketchbook for GALAXY en de Twitter app die is afgestemd op de nieuwe Note. Je vindt nieuwe content overigens heel makkelijk. De Samsung Apps widget leidt je direct naar extra content die Samsung je gratis aanbiedt.

De GALAXY Note 10.1, 2014 Edition, komt in Nederland uit in het vierde kwartaal in een WiFi-versie en een WiFi én LTE-versie in Jet Black en Classic White. Beide versies hebben 32 GB geheugen en Micro SD.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com