You are here: Home » Eten & koken » Nieuwe Nespresso U modellen

Nieuwe Nespresso U modellen

geschreven door Constance

Nespresso heeft de U lijn uitgebreid met twee nieuwe modellen: de UMilk en de UMat. En door het design passen deze modellen in elk interieur. De UMilk heeft de Aeroccino3, waarmee gemakkelijk de perfecte cappuccino of latte macchiato gemaakt kan worden. De UMat heeft een geheel matte afwerking. En beide machines zijn vanaf as. maandag te koop.

Nespresso U&milk

De UMilk en de UMat hebben een interface met touchscreen die de favoriete koffiegrootte van de gebruiker herkent. Je hebt de keuze uit drie voorgeprogrammeerde koffievolumes: Ristretto, Espresso en Lungo. En  door de handige verstelbare kophouders van de UMilk en de UMat kan je grote en kleine kopjes of mokken gebruiken.  Het waterreservoir is te verschuiven waardoor de machines minder ruimte innemen op het aanrecht. De UMilk is uniek, omdat de geïntegreerde Aeroccino3 op dezelfde manier als de watertank om de machine heen kan schuiven.

De nieuwe machines zijn snel in gebruik: de voorverwarming duurt amper 25 seconden. Daarnaast zijn de UMat en de Umilk voorzien van een systeem met automatische koffie-extractie, zodat de bereiding van een koffie begint zodra de Nespresso capsule in de houder wordt gelegd en deze gesloten wordt. De UMat en de Umilk zijn uitgerust met de unieke druppel-stop-functie: de capsule wordt automatisch uitgeworpen, nog voordat de koffie kan nadruppelen. Daarmee behoren de UMat en de Umilk tot één van de schoonste machines ooit. De nieuwe machines zijn ook milieuvriendelijk, de UMilk bestaat voor meer dan 50% uit hergebruikte materialen. Bovendien, net zoals bij alle Nespresso machines, schakelen de machines zichzelf uit als ze 9 minuten niet worden gebruikt.

Met de UMilk, in de kleuren Pure Cream en Pure Black,  bereid je in een handomdraai een cappuccino of latte macchiato met je favoriete Grand Cru – geheel naar eigen smaak. Met de uitbreiding van de geïntegreerde Aeroccino3 zijn alle benodigdheden voor warme of koude koffierecepten met melk of melkschuim binnen handbereik.

De UMat is er in 2 mooie matte kleuren; Mat Red en Mat Grey.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com