Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Doe de was met Less Test; Doe de was met Less
  • Aldi verkoopt een Medion wasmachine Aldi verkoopt een Medion wasmachine
  • Nanna van Blaaderen armband voor Wool Week 2015 Nanna van Blaaderen armband voor Wool Week 2015
  • Indesit wasmachine en droger in-een Indesit wasmachine en droger in-een
  • Samsung lanceert Ecobubble wasmachine met Wifi Samsung lanceert Ecobubble wasmachine met Wifi
  • Altijd frisse vaatdoekjes Altijd frisse vaatdoekjes
ladygadgets

Nieuwe Indesit wasmachine, geen gedoe met knoppen

De meeste vrouwen (en mannen) vinden alle knoppen, toeters en bellen op wasmachines maar een hoop gedoe. De was moet schoon en fris worden en je dure kleding mag vooral niet slijten of krimpen; dat is het belangrijkste.

Indesit Innex

Indesit heeft een nieuwe wasmachine gelanceerd; de Innex. En met één druk op de knop maakt deze je het wassen gemakkelijker. Want je hoeft maar één keer te drukken om de machine aan te zetten, het wasprogramma te selecteren en het wasprogramma te starten. Het is voor het eerst mogelijk een katoen & synthetisch wasprogramma te starten.

De Innex heeft verder de grootste vulopening die er momenteel beschikbaar is en drie snelle programma’s die nodig zijn om de was te doen; negen minuten verfrissen (het snelste programma dat er is), dertig minuten en één uur). Er zijn ook drie anti-vlekopties om verschillende soorten vlekken nog gemakkelijker te verwijderen (voedsel, werk, buiten) eenvier sportprogramma’s speciaal bedoelt om sportkleding effectief en zonder slijtage schoon te krijgen (sport licht, sportschoenen, fitnessspullen, technical wear) en als laatste is er een anti-luchtjesprogramma om hardnekkige geuren uit kleding te wassen.