You are here: Home » Accessoires » Besparings Apps

Besparings Apps

geschreven door Constance

Er is nog steeds een crisis en dan is het altijd erg fijn als je geld overhoudt. Je hebt net alle noodzakelijke aankopen in huis gehaald, rekeningen betaald, maar nu is er geen geld meer om de rest van de maand eten te kopen. En dan komt een lijst met besparings-apps altijd heel goed van pas.

i owe you app

I Owe You app; Speciaal voor iedereen die regelmatig geld of spullen aan vrienden, familie en kennissen leent is er de I Owe You app. Want met deze app kan je precies bijhouden aan wie je wat hebt uitgeleend. Je voert het geldbedrag of het item dat je hebt uitgeleend in, samen met de datum van uitlenen. De gratis versie is beschikbaar voor iPhone, Android, Windows en als web app.

StreepjescodeScanner; Met de StreepjescodeScanner app betaal je nooit meer teveel wanneer je in de winkel staat. Richt de camera van je telefoon op de streepjescode van het product dat je wilt kopen en je krijgt direct een overzicht van online shops met online prijzen. De StreepjescodeScanner applicatie werkt met uiteenlopende producten, waaronder boeken, CD’s, DVD’s, elektronica, hardware, software et cetera. De app is helaas nog niet geschikt voor supermarktproducten.
Gratis beschikbaar voor iPhone en Android

Super Deals; Super Deals is wél geschikt voor supermarktproducten. Deze Android app toont de aanbiedingen van de meeste supermarkten, zodat je nooit meer een aanbieding misloopt en veel geld kunt besparen. Bovendien voorkom je slijtage van je brievenbus, want reclamefolders zijn niet meer nodig!

DriveGain; DriveGain is een gratis iPhone app die je helpt brandstof te besparen terwijl je rijdt. De app geeft je visuele en audio-feedback over hoe je je rijstijl aan kunt passen om zuiniger te rijden. Volgens de makers van de app kun je er wel 180 euro op jaarbasis mee besparen!drivegain

Bespaarcheck; Deze iPhone app daagt je op een laagdrempelige en interactieve manier uit om energie te besparen. Je gaat de competitie aan met jezelf en anderen, waardoor je je bewuster wordt van je energiegebruik. De BespaarCheck heeft 7 categorieën waarop bespaard kan worden. Per categorie kun je kiezen uit een aantal energiebesparende acties. ´Check´ een energiebesparende actie en zie direct hoeveel je hierdoor bespaart. Door wekelijks de meterstanden in te vullen, krijg je direct inzicht in hoeveel je hebt bespaard ten opzichte van de voorgaande week. Maar je kunt ook je verbruik vergelijken met andere ´BespaarCheckers´ in een zelfde woonsituatie. Zo weet je precies hoe goed je het doet.

bespaarcheckapp

De bovenstaande lijst werd samengesteld door mobiele provider Robin Mobile, de enige SIM only aanbieder in Nederland die écht onbeperkt mobiel internet, SMS’en en bellen biedt, zonder contract of abonnement.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com