You are here: Home » Accessoires » Nieuw draadloos Logitech keyboard

Nieuw draadloos Logitech keyboard

geschreven door Constance

Logitech lanceert (waarschijnlijk) volgende maand een nieuw draadloos All-in-One Keyboard TK820,  en dit is een toetsenbord met een ingebouwde touchpad waarmee je zowel tegelijkertijd kunt typen als swipen.

Logitech keyboard

Het Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 heeft een extra dun design zodat deze minder ruimte inneemt op het bureau en/of in je laptoptas. Het maakt draadloos verbinding met je pc of laptop en het ingebouwde touchpad zorgt voor een betere navigatie. Dit touchpad is aanzienlijk groter dan van een ingebouwde laptop touchpad en hiermee kan je soepel en eenvoudig wijzen, zoomen en swipen. En na het downloaden van de Logitech SetPoint-software kent het touchpad 13 multi-touch-bewegingen (Windows 8).

Het Logitech PerfectStroke-toetsensysteem verdeelt de druk bij het typen gelijkmatig over de toetsoppervlakken en hierdoor typ je stil en comfortabel zelfs als je de rand van toets aanslaat, en de Incurve-toetsen hebben afgeronde randen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com