You are here: Home » Beauty » Clinique introduceert nieuwe oogmake-up

Clinique introduceert nieuwe oogmake-up

geschreven door Constance
Clinique all about eyes

Clinique introduceert een nieuwe oogmake-up lijn; All About Shadow en deze ligt vanaf eind van deze maand in de winkels.

Clinique all about eyes

Elke vrouw wil een oogschaduw die snel kan worden aangebracht, maar toch de hele dag blijft zitten zonder te vervagen en daarom lanceert Clinique de spectaculaire All About Shadow. All About Shadow is een nieuwe, comfortabele oogschaduw met een rijke en crèmige samenstelling. Speciale technologieën als Fusion Layering en Variable Milling geven de substantie een heerlijke zachte textuur, waardoor de oogleden er gladder uitzien met een rijke, kleurvaste intensiteit.

Een combinatie van huidverzorgende ingrediënten, waaronder murumuruboter, afkomstig van de Astrocaryum Murumuru, en vitamine E, zorgt voor een extreem crèmige en zijdezachte poedertextuur. Het product is daardoor gemakkelijk aan te brengen en blijft de hele dag mooi op zijn plaats.

De All About Shadow zijn er als Single, Duo en Quad.
Single: kan op verschillende manieren worden aangebracht, als uni kleur over het hele ooglid heen of in laagjes gecombineerd met andere tinten, waardoor een bijzonder persoonlijke uitstraling ontstaat. Er zijn 14 kleuren verkrijgbaar.
Duo: met deze combinatie van twee complementaire kleuren, een lichte en een donkere tint, creëer je moeiteloos het gewenste effect. Je kunt de lichte tint gebruiken voor het hele ooglid, of deze in de plooi van het ooglid aanvullen met de donkere variant voor een smokey effect. Er zijn 6 duo’s verkrijgbaar.
Quad: een schitterende combi van vier tinten, voor een veelzijdige en spectaculaire uitstraling. De Quad wordt geleverd met tips voor het creëren van verschillende looks, van subtiele nuances voor overdag tot een meer dynamische avondmake-up. Er zijn 8 quads verkrijgbaar.

clinique quickliner

De populaire Quickliner for Eyes Intense van Clinique zorgt van ’s ochtends tot ’s avonds voor een blijvend accent. Dit ultieme, kleurvaste oogpotlood houdt zeker twaalf uur stand en heeft de soepele formule van een vloeibare liner. Quickliner for Eyes Intense is nu verkrijgbaar in negen super intense kleuren, waaronder 2 nieuwe tinten: Intense Truffle en Intense Peacock.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com