You are here: Home » Accessoires » Samsung GALAXY Tab3 bookcover

Samsung GALAXY Tab3 bookcover

geschreven door Constance

Jullie hebben eerder deze week mijn review kunnen lezen over de Samsung GALAXY Tab3 8 inch. (Gemist? Kijk dan even hier) Maar aangezien ik nogal zuinig op mijn gadgets ben ben ik altijd op zoek naar hoesjes en covers.

samsung-galaxy-tab-3-70-book

Nadat ik de GALAXY Tab3 had ontvangen ben ik gelijk op zoek gegaan naar een mooie, praktische, cover en deze waren nergens (nog) te koop. En was het voor mij extra goed opletten hoe ik de Tab3 in mijn tas meenam. En bleef ik intussen overal kijken naar een hoes.

Afgelopen donderdag lag er een Samsung enveloppe bij mij op de deurmat en daarin zat een witte Samsung GALAXY Tab3 bookcover! Met deze cover is mijn Tab3 beschermt tegen vallen stoten en kan het touchscreen geen krassen krijgen. Je kunt de flap zo gebruiken dat je je Tab neer kunt zetten en dat is handig bij het typen van een mailtje of tijdens het lezen van een boek of de krant. En als je de flap dichtklapt dan is de Tab3 gelijk ook uit en als je hem weer opent gaat ie weer aan. Behalve wit en zwart is de Tab3 bookcover er ook in andere kleuren, zoals rood en blauw.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com