You are here: Home » Beauty » Dove haarverzorging

Dove haarverzorging

geschreven door Constance
Dove haarverzorging

Dove haarverzorging introduceert 2 nieuwe lijnen om je haar mooier en zachter te maken en ook om de conditie van je haar te verbeteren. Want er zijn genoeg invloeden van buitenaf die je haarconditie kunnen beschadigen, zoals elke 6 weken je haar kleuren of regelmatig je haar in model brengen met föhn, krul-, of stylingtang. Maar ook meerdere malen per dag borstelen kan al effect hebben op de conditie van je haar.

Dove haarverzorging

En in de zomer zwem je in chloor- of zeewater en ook de zon is een boosdoener. Verder kan stress en een ongezonde voeding ervoor zorgen dat je haar futloos en dof wordt of gaat pluizen en er droog en dor uitgaat zien.

De Hair Intense Repair lijn helpt droog, beschadigd haar diep van binnen te herstellen dankzij een unieke formule op basis van Keratin Repair Actives. Deze actieve ingrediënten versterken en herstellen het kwetsbare haar tot op celniveau in slechts 2 weken. Hierdoor zal het het haar minder snel beschadigen en afbreken en voorkom je gespleten punten. De intens voedende haarverzorgingslijn van Dove zorgt ervoor dat je weer snel volop kunt genieten van je mooie haar en zorgeloos je gebruikelijke stylinggewoontes kunt behouden.
De Intense Repair-lijn is uitgebreid met een uniek herstelproduct: Intense Repair 60 Second Treatment Shot, een behandeling die maar 60 seconden inwerktijd nodig heeft om beschadigingen te repareren. Dankzij een extra hoge concentratie ingrediënten maakt deze snelle booster zwak, dof en broos haar sterker. De Intense Repair-lijnbestaat uit een Shampoo, een Conditioner, een Intensieve  Conditioner, een Conditioner Spray,een Herstellend Masker en de nieuwe 60 Second Treatment Shot.

De Split Ends Rescue-lijn is geheel nieuw en Dove Split Ends rescue herstelt 80% van je gespleten haarpunten na slechts drie keer gebruiken. De verzorgingsproducten voeden en herstellen je haar vanaf de wortel tot in de puntjes zodat je langer kunt genieten van je gewenste haarlengte. Het serum hecht de uiteinden van de haarschacht weer aan elkaar waardoor droge ruwe punten mooi glad en zacht worden. De Split Ends Rescue-lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een leave on-behandeling.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com