You are here: Home » Gadget nieuws » Handige zomerapps

Handige zomerapps

geschreven door Constance

Gisteren heb ik al een zomerse app de revue laten passeren maar er zijn er nog veel meer. Robin Mobile heeft 8 handige en zomerse apps voor je op een rijtje gezet.

Wie herkent dit niet? Je komt van het strand, je kunt je auto niet meer vinden en natuurlijk begint het net te onweren. De muggen belagen je van alle kanten en je moet heel nodig plassen. Daar sta je dan, in je bikini, tien kilo te zwaar en een enorme behoefte aan een cocktail. Vakantie kan een stressvolle aangelegenheid worden en dat is nou nét niet de bedoeling. Gelukkig komen onze smartphones ons te hulp deze zomer.

druppel app

1. Druppel – Zomer in eigen land blijft altijd een beetje tricky. Blijft het droog of gaat het regenen? Druppel is een heel eenvoudige app met maar één functie: Wordt er binnen de komende twee uur regen verwacht, dan is dit tot op de minuut nauwkeurig zichtbaar op je scherm. Is het de komende twee uur droog? Dan schijnt de zon op hetzelfde scherm. Handig is bovendien de Social Share Tool, waarmee je je vrienden onmiddellijk op de hoogte kunt brengen van een eventueel naderende stortbui. ( iPhone)
2. Car Locator – Je kent het wel: de zon gaat bijna onder en na een zorgeloos dagje op het strand ben jij onderweg naar je auto. Alleen… waar had je hem ook alweer geparkeerd? De eindeloze rijen met auto’s op de parkeerplaatsen bieden je geen enkel houvast. Gelukkig heb je Car Locator geïnstalleerd op je telefoon. Deze app vindt de dichtstbijzijnde parkeerplaats, onthoudt de locatie van je auto en wijst je ook nog de weg terug naar je vierwieler. (iPhone, Android & Windows Phone)
3. Cocktail Flow – Strawberry Martini anyone? Wat is er lekkerder dan een cocktail in het licht van de ondergaande zomerzon? Geen cocktailbar op de camping? Geen zorgen. Met Cocktail Flow heb je honderden cocktailrecepten bij de hand. Deze app kan zelfs cocktails suggereren op basis van wat je aan drankjes in huis hebt. (iPhone, Android & Windows Phone)
4. Wi-Fi Finder – internetten in het buitenland is duurder dan in Nederland. Om hoge rekeningen bij thuiskomst te voorkomen download je Wi-Fi Finder voor Android of iPhone. Deze handige app zoekt de gratis internet-hotspots voor je op, zodat je zonder zorgen over hoge kosten overal kunt facebooken en twitteren.
(iPhone & Android)
5. Sworkit – Met Sworkit heb je een keur aan workouts tot je beschikking. Omdat de app de workouts voor je varieert, heb je veel afwisseling tijdens het sporten. Dus kan je zelfs aan het strand of zwembad je figuur bijhouden. (iPhone & Android)sworkit
6. Anti Mosquito – Wij hebben hem nog niet kunnen testen, maar de makers beweren dat deze app muggen op afstand houdt met behulp van een unieke hoogfrequent geluid dat de meeste muggen onaangenaam vinden. Dus deze zomer geen muggenbeten! (iPhone & Android)
7. HogeNood – Het gebeurt mij regelmatig dat ik naar het toilet moet maar ik heb geen idee waar het dichtbijzijnde toilet is. Je krijgt dan hulp van de HogeNood app want deze zoekt het dichtstbijzijnde toilet voor je op. Met up-to-date toiletinformatie en beoordelingen door andere gebruikers. (iPhone & Android)
8. Spring Levend – Voor die hard soapfans is er weer een nieuwe GTST app, bedoeld om je door een soaploze zomer heen te helpen. Je moet een mysterie oplossen in een virtuele speurtocht die start waar de cliffhanger van het afgelopen seizoen stopte. (iPhone & Android)

hoge nood app

Robin Mobile, die deze lijst samenstelde, is de eerste en enige SIM-only aanbieder in Nederland die écht onbeperkt mobiel internet, SMS’en en bellen biedt, zonder contract of abonnement. En je kunt ook een speciaal buitenland abonnement afsluiten, dus ideaal als je nog op vakantie gaat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com