You are here: Home » Eten & koken » IKEA barbecue

IKEA barbecue

geschreven door Constance

De zomer is officieel begonnen, dus ook kan er weer volop met de bbq in de weer gegaan. En misschien ben je op zoek naar een mooi model, incl. een tafel.

klasen

Bij IKEA kan je terecht voor 4 verschillende (houtskool) barbecues en bij model Klasen kan je kiezen uit het basismodel en deze is uit te breiden met een tafel. Deze tafel is er met een rvs blad of met een houten blad en hierop kan je je vlees, salades en sausjes kwijt. Maar als je al een mooie bbq hebt en je hebt alleen een bijzettafel dan kan je ook alleen de Klasen tafel kopen. De Klasen barbecue is een lekker groot model dus ideaal als je regelmatig met je familie of je vrienden eet. En voor op balkon of op tafel is model Lillön, deze staat op 4 poten maar deze zijn op 2 manieren te monteren.

lillon

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com