You are here: Home » Beauty » Kruidvat reisföhn en reisstyler

Kruidvat reisföhn en reisstyler

geschreven door Constance

Speciaal voor de vakantie heeft Kruidvat 2 handige reisaccessoires in haar assortiment opgenomen, nl. een reisföhn en een reisstyler van het huismerk Beauty Essentials.

kruidvat haardroger en styler

De Kruidvat Beauty Essentials reisföhn wordt geleverd in een handig klein toilettasje en je kunt deze haardroger openvouwen en hij heeft 2 standen. Doordat de föhn 1200 Watt is is je haar is no-time droog en dat is bij de meeste hotelkamerföhns wel eens anders. Verder zit er een beveiliging op tegen overhitting en kan je de föhn laten afkoelen dmv. het handige ophanghaakje.

haardroger

De Kruidvat Beauty Essentials haarstyler is een heel klein compact model en je kunt deze meenemen in de reispouch. De styler is, dmv. de knop aan de zijkant, aan- en uit te zetten en is perfect voor het stylen van je pony en andere loshangende plukjes. Ook kan je met deze styler krullen maken of je haar meer volume geven. (Hou er wel rekening mee dat deze styler voor dik haar iets minder geschikt is want de stylingplaten zijn vrij smal.)

haarstyler

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com