You are here: Home » Beauty » Maidenform zomer shapewear

Maidenform zomer shapewear

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik een fan ben van de shapewear van Maidenform en dat ik ook regelmatig, onder strakke jurkjes, broeken en tops, shapewear draag. Nu is dit in de winter geen enkel bezwaar maar ’s zomers kan shapewear, zeker bij hete dagen, soms te warm zijn. Maar ook in de zomer wil je er, zeker als je strakke kleding draagt, ook mooi ‘geshaped’ erbij lopen. En heb je hulp nodig bij het kopen van Maidenform shapewear ga dan naar de V&D in Utrecht, want daar zit de speciale Maidenform shop-in-shop waar je altijd een advies krijgt dat bij jouw lichaam past.

hemdje

En speciaal hiervoor heeft Maidenform de nieuwe Flexees Weightless Comfort lijn ontwikkeld, shapewear speciaal voor in de zomer. Het materiaal dat Maidenform heeft gebruikt is heel dun maar geeft toch de steun en shape die je nodig hebt. De lijn bestaat uit een onderjurkje, hemdje, short en broekje. Ik heb zelf het jurkje gekregen en dit jurkje heeft een laag uitgesneden V-hals en de cups zijn van transparant kant. De jurk versmalt de taille en zo krijg je een mooi zandloper figuur maar tegelijkertijd worden ook je buik, billen en rug gecorrigeerd. En doordat de schouderbandjes aan de achterkant verwijderbaar zijn, kan je de bandjes ook kruislings dragen. De Maidenform Flexees Weightless Comfort serie is er in verschillende kleuren; zwart, huidskleur (voor het jurkje) en het hemdje en de slips zijn er in het zwart, brons en huidskleur.

fleexes weightless comfort

Ik heb het onderjurkje al een paar keer gedragen, tijdens een warme dag, en je voelt niet dat je shapewear draagt want het voelt lekker koel aan maar toch ziet je lijf er super vrouwelijk ‘curvy’ uit.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com