You are here: Home » Beauty » Nieuwe producten van Aussie

Nieuwe producten van Aussie

geschreven door Constance

Het Aussie haarverzorgingsmerk heeft een breed assortiment shampoos en conditioners die, geïnspireerd en gebaseerd op Australische invloeden, wonderen doen voor je haar. Voor ieder haartype, gekleurd, lang, droog, beschadigd, futloos of pluizig, is er een passend product dat je haar voedt, verzorgt en een levendige uitstraling geeft.

Aussie Street Art 3MM

En kan jouw haar ook wel wat Street attitude gebruiken? De intensieve treatments van Aussie, de 3 Minute Miracles (3MM’s) geven je haar een absolute oppepper en deze zomer verrast Aussie je niet alleen met perfect haar, maar ook met een kleur uitspatting voor in je badkamer. De drie 3MM varianten Reconstructor, Frizz Remedy en Colour Mate zijn er nu in een speciale Street art editie en laten je haar stralen.

Aussie’s 3MM’s geven je haar precies wat het nodig heeft en dat binnen 3 minuten want ondermeer Australische muntbalsem, aloë vera, avocado en jojobaolie zorgen ervoor dat je haar heerlijk verzorgd is!

De Aussie Street Art special editions zijn nu bij ETOS te koop en bestaat uit:
Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Street Art limited edition. Je haar wordt glad, zacht en krijgt extra glans, in slechts 3 minuten.
Aussie 3 Minute Miracle Frizz Remedy Street Art limited edition. Speciaal voor pluizig, frizzy haar dat weer mooi glad moet worden.
Aussie 3 Minute Miracle Colour Mate Street Art limited edition (alleen bij de 30 grootste ETOS winkels). Geeft je gekleurde haar een extra boost.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com