You are here: Home » Beauty » Zomerklaar met Etos

Zomerklaar met Etos

geschreven door Constance

Je zou het niet zeggen maar de zomer staat voor de deur! Dat betekent genieten op het strand, picknicken in het park en barbecueën in de tuin. Etos introduceert een assortiment met zomerproducten, voor jou en jouw kinderen, waarmee je bij elke gelegenheid zonnig én goed voorbereid voor de dag komt. Van een zomerse top tot speelgoed voor op het strand. Vanaf vandaag, maandag 27 mei, ligt het Etos zomerassortiment in de winkels en vanaf 10 juni t/m 7 juli krijg je zelfs bij besteding van € 15.- een mini lipgloss (in 6 kleuren) cadeau!

Etos-zomertas

Op een warme dag ga je verzorgd en stralend de deur uit met de beauty musthaves van Etos! Voor een mooi gekleurde zomermond kies je voor de Etos colour balm. Dit lipproduct geeft kleur als een lippenstift en verzorgt als een balsem. De colour balm is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Combineer je make-up look met de nieuwe Etos blush Powder. Met 5 unieke kleurtinten in één doosje creëer je een natuurlijke, frisse en gezonde blos op de appeltjes van je wangen. Met de trendy zonnebrillen en een kleurige strandtas maak je je zomerlook helemaal compleet.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com