You are here: Home » Shoppen » Body Mentors wedstrijd

Body Mentors wedstrijd

geschreven door Constance

Enige tijd geleden heeft shoppen.blogo.nl een Mail & Win actie gehad ism. Body Mentors uit Rotterdam. De gelukkige winnares was Brigit en hieronder kan je haar ervaringen lezen over de Body Mentors methode.

bodymentors

Mijn Ervaring met Body Mentors; Door Brigit
 
Elke keer wanneer ik een afspraak had werd ik al waanzinnig leuk benaderd.  Bij binnenkomst stond Maria altijd klaar met een flesje Spa Blauw en zij informeerde gelijk hoe het met me ging en dat ik al verwacht werd in de trainingsruimte. Daar werd ik opgevangen door de trainer van de dag en alle trainers zijn erg enthousiast, professioneel en hebben een hoop ervaringen en dit geeft je een extra goed gevoel. Verder kijken ze altijd naar jouw beperkingen en springen daarop in om je toch tot het uiterste laten gaan. Ik, persoonlijk, vind het leuke aan een PT dat deze jou extra aandacht geeft, motiveert en aanmoedigt.

Van te voren wordt ook gevraagd wat je precies wil bereiken en wat jij verwacht van de training. Zodat de doorn in jouw oog precies goed onderhanden genomen wordt. Na elke training wordt je gewogen en gemeten en hierdoor weet je ook exact hoeveel je bent afgevallen (ook in combinatie met een dieet) en dit zorgt ervoor dat je de trainingen beter volhoudt en dat je nog meer gemotiveerd bent om door te gaan. Ook werd ik door Lionel Eersteling een paar keer per week in de gaten gehouden, door mij mails te sturen waarin hij mij vroeg of ik nog volhield en hoe het ervoor stond en dat geeft je nog een extra duwtje om niet te falen en is dit ook een stimulans om bij  de volgende training het resultaat te laten zien !

Ik wilde graag de lovehandles en het buikje kwijt die om de hoek waren komen kijken, doordat ik het laatste jaar niet meer gemotiveerd was, mede door alle ‘downs’ die de overhand hadden genomen in m’n leven. En ik kom mezelf niet meer oppeppen om weer te gaan sporten of te gaan lijnen voor het eerst van mijn leven. Ik weet zeker dat ik niet zo gemotiveerd was gebleven als ik gewoon naar een sportschool was gegaan. Want deze extra aandacht en hulp van Body Mentors is wat je nodig hebt om uit die cirkel te komen.
 
En het resultaat mag er zijn, want na 5weken ben ik 5 kilo kwijt en tevens ook een aantal centimeters:
7 cm bij m’n buik
7  cm bij m’n taille
6cm bij m’n borst (wel verstaan het vet op je rug want cupmaat is hetzelfde!!)
3 cm bij m’n armen
 
Ik ben nu weer zo gemotiveerd dat ik nu zelf een aantal keer per week snel wandel en ik het nu ook leuk vind om op mijn voeding te letten. Verder ben ik zo blij dat dat mijn lovehandles en buikje verleden tijd zijn. Dit alles is mij alleen maar gelukt door de hulp van Body Mentors.

Zij hebben de Brigit die ik ooit was weer naar boven gehaald door mij persoonlijk te motiveren, assisteren, en hun zeer professionele kijk op het geheel.

 Door mijn waanzinnig goeie ervaring met Body Mentors kan ik alleen maar zeggen: Body Mentors DOEN !!!
 Groetjes van een Happy Brigit

Dus speciaal voor iedereen die nog net dat extra duwtje in de rug nodig had om weer te gaan sporten zodat jij er in bikini (of zwemshort) weer goed bij loopt; een Personal Trainer helpt en als in je in Rotterdam (of Den Haag) woont, ga dan even langs bij Body Mentors voor een consult.

Team_Bodymentors

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com