You are here: Home » Eten & koken » HelloFresh box

HelloFresh box

geschreven door Constance

Gisteren is ie bij mij afgeleverd, mijn eerste HelloFresh box. In de HelloFresh box zitten allemaal verse ingrediënten die er nodig zijn om 3 of 5 lekkere én gezonde maaltijden te bereiden en al deze maaltijden zijn binnen 30 minuten klaar. Tevens zit er in de box een boekje met daarin recepten zodat je gelijk aan de slag kan met de diverse ingrediënten en ook worden er tips gegeven voor de bereiding, een variatietip en de houdbaarheid.

hellofreshbag

Ik heb de HelloFresh ‘3 maaltijden box’ bezorgd gekregen en daarin zaten diverse groentesoorten zoals koolrabi, krieltjes, rode ui, Coeur de Boeuf tomaten, knoflook en snijbiet. Verder ook scholfilet en half- om half gehakt en Parmezaanse kaas. Op het lijstje vind je ook precies terug welke ingrediënten jezelf nog moet aanschaffen (of misschien in je keukenkastje hebt staan) zoals rijst, prei, olijven, kippenbouten en sojasaus.

Als eerste heb ik het recept met de gegrilde scholfilet gemaakt, maar aangezien Testman en ik niet zo erg dol zijn op de couscous, heb ik deze vervangen door rijst. Verder vond ik in het pakket ook Strozzapreti en daar heb ik nog nooit van gehoord (of gegeten) dus ik vind het reuze spannend om hier vanavond mee aan de slag te gaan. Wat mij verder erg aanspreekt is dat alle ingrediënten biologisch zijn en dat je ook precies kunt nalezen waar het vlees vandaan komt.

Er zijn behalve de 3-daagse en de 5-daagse HelloFresh box ook nog een 3-daagse veggie- en probeerbox en ook een Fruitbox. En je kunt zelfs een Veggie- of Original GetFresh box cadeau geven! En ik vind deze boxen ideaal voor iedereen die geen zin of tijd heeft om door de weeks uitgebreid boodschappen te doen en toch biologisch, gezond en verantwoord willen koken én eten.

hello-fresh-ingredient-zalm_en_tagliatelle

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com