You are here: Home » Beauty » Bikini beauty tips

Bikini beauty tips

geschreven door Constance

Gisteren op Radio 10 Gold heb ik, in de uitzending, al aandacht besteed aan de diverse trends en tips op bikinigebied. (Dat fragment is hier na te luisteren.) Maar er zijn nog veel meer tips en trics waarmee je de aankomende zomer de show steelt op de stranden van Zandvoort, Domburg of Miami.

soap treatment store

In de uitzending had ik het over de Spraytan die je in een professionele salon kunt laten doen (oa. bij Soap Treatment Store) en je kunt dan kiezen uit 3 verschillende bruiningstinten en je kan alleen je benen laten sprayen maar ook je hele lichaam. En zo ben je al mooi getint en hoef je niet meer uren te gaan liggen bakken. Maar ook thuis kan je jezelf met een goede selftanner (bijv. Sunjunkie) insmeren, eerst wel even goed scrubben, en een handschoen gebruiken.

Ikzelf heb altijd last van uitgelopen mascara (en waterproof vind ik niet fijn) maar eigenlijk kan je deze zomer de mascara thuis laten, zeker als je je wenkbrauwen in de zgn. Big Fat Brow style laat shapen. Je wenkbrauwen worden eerst gewaxt of geepileerd, daarna geverfd en natuurlijk schaf je daarna een complete Anastasia Browset aan.

spray tan

Natuurlijk horen je voeten en handen er ook bij en ‘matching’ nagellakkleuren zijn eigenlijk passé. De kleuren van je handen en je voeten mogen gerust mismatchen en ook met de rest van je kleding én lippenstift of lipgloss. En voor alle single dames heb ik nog een tip; als je de nagel van je ringvinger een andere kleur geeft, is dit een teken dat je ‘vrij’ bent.

Mocht je een compleet beach beauty ‘make-over’ willen, maak dan bij Soap Treatment store een afspraak en vraag naar de Spring Summer Special. Je krijgt dan oa. een Spraytan, benen- & brazilian wax, Big Fat Brows en een complete mani- en pedicure.

pedicure

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com